Translate

luni, 21 ianuarie 2013

Primele etape in realizarea unui site web

Crearea Unui Site Tutorial Pentru Incepatori

Vrei sa realizezi un website si nu stii cum? Vrei sa inveti ABC-ul pentru crearea site-ului? Felicitari! Ai dat peste unul din putinele siteuri tutorial care te incurajeaza sa TRECI LA LUCRU inainte sa iti faci un website. Porneste aici!

Ghidul Site-ul PERFECT este GRATUIT!


Nu este nevoie să cumperi cărţi pentru a afla cum poti crea un site web şi face bani online. Singurul ghid de care vei avea vreodată nevoie este aici şi este gratuit!
De ce ai nevoie pentru a realiza website-ul
Sunt doua lucruri pe care obligatoriu trebuie sa le detii pentru a dezvolta un site:
1) Un nume de domeniu (siteultau.ro sau siteultau.com, etc.)
2) Un host web
Vezi un clip care iti arata cum sa inregistrezi un domeniu si cum sa iti alegi un host.
Oricum, inainte de a sari la etapa de creatie a site-ului, trebuie sa iti definesti tipul site-ului pe care vrei sa il alegi pentru a stii ce tip de hosting vei fi nevoit sa folosesti.

Creati un Website sau Blog?

Nu stiti diferenta reala dintre cele doua? Nu va puteti decide pe care din cele doua sa le alegeti sau aveti nevoie de amandoua?
Invata mai multe despre cum sa iti faci un blog aici.

WebHosting performant pentru a face bani cu site-ul tau

Planul unic de hosting trebuie sa iti ofere un sistem de unelte si materiale de pregatire pe intelesul tuturor care pot ajuta pe oricine, indiferent de experienta, in telul de a face bani pe internet.

Ai planificat destul Website-ul?

Planificarea si cercetarea sunt cruciale, in special daca vrei sa faci bani online. Nu sariti repede la crearea website-ului. Acorda ceva timp pentru determinarea temei site-ului.
Vezi in site-ul meu , CUM SA PLANIFIC UN WEBSITE. Se concentreaza asupra selectarii temei site-ului pe care tu doresti sa il realizezi, diferitelor tipuri de site-uri precum si pe cele mai obisnuite greseli pe care oamenii le fac.
Fi sigur ca ai citit CUM SA PLANIFIC UN WEBSITE inainte de a incepe crearea site-ului!

Google poate subventiona site-ul tau

Urasti ideea de a plati pentru realizarea unui website?  Sigur, toti am vrea ca acestea sa fie gratis. Iti limitezi potentialul si longevitatea site-ului daca folosesti un host web gratuit. Eu nu voi mai face aceasta greseala inca o data.
Să nu mai vorbim de starea multora dintre aceste companii care oferă gratuit site-uri web care este, uneori… Să spunem doar instabila.
Ai citit povestea mea de aici?
Deci, solutia problemelor tale este sa-l lasi pe domnul Google sa te ajute din punt de vedere financiar in dezvoltarea si finantarea website-ului. Eu asa am facut! Acum Google finanteaza mult mai multe decat un singur site. (cumparaturi, vacante si multe altele) :)
Vrei o dovada? Iti atasez un print screen cu o parte din incasarile mele si dupa tu vei fi nevoit sa inveti mai multe lucruri despre Google Adsense.

Ce ne invata blogul lui Alex?

Printre altele sunt si proprietarul unui blog. Acolo eu discut ultimele teme legate de constructia si optimizarea website-urilor precum si de cum sa castigi bani pe internet.
Blogging-ul a devenit unul din hobby-urile favoritele si este modalitatea prin care tu poti sa fii la curent cu cele mai recente ganduri si idei de afaceri in domeniul webdesign-ului, precum si viitoarele tutoriale pe care le voi face.Viziteaza blogul meu.
Inscrie-te cu cititorul tau favorit de RSS-uri pentru a nu rata niciun post sau urmareste blogul meu pe Twitter.
Inscrie-te la RSS
Powered by FeedBurner
Inscrie-te la blogul meu.

Cum să faci bani cu un site afiliat

Vrei sa faci bani cu un website dar nu ai niciun produs propriu pe care sa il vinzi? Nicio problema! Acum poti deveni membru si poti recomanda anumite produse pentru a castiga bani din comisoane.
Citeste mai multe despre marketing pentru membri aici.
Invata despre mai multe moduri de a face bani cu website-ul tau.

Este prima data cand creezi un website?

Majoritatea companiilor de hosting nu te ajuta sa iti creezi site-ul. Ocupatia principala a acestora este sa iti ofere spatiu pentru gazduirea site-ului, nu sa te invete cum sa iti realizezi propriul website.
Deci, vei fi fericit ca sa afli ca am dezvoltat o carte pe care o ofer complet gratuit. Este o carte electronica (PDF) pe care o poti citi din fata computerului. Vei putea sa ii faci download din sectiunea speciala a website-ului.
Din aceasta carte, vei invata diferite moduri de a crea un site si cum sa il publici pe internet. Aceasta mai contine si informatii despre cum sa instalezi un blog, cum sa faci bani online dar si cum sa iti cresti traficul website-ului.
Nu te grabi inca o sa iei. Fi sigur ca ai inteles ceea ce implica realizarea unui website. Totul incepe cu inregistrarea numelui viitorului domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu