Translate

luni, 21 ianuarie 2013

Alege firma de hosting – gazduirea web pe care ti-o permiti

Alege firma de hosting – gazduirea web pe care ti-o permiti

Selecteaza firma si tipul de gazduire


Ai ajuns la Pasul 2 din tutorialul ce te ajuta cum sa iti faci un site.
Dupa ce ai selectat si inregistrat numele domeniului tau esti gata sa iti alegi firma ce iti va gazdui domeniul dar si tipul de hosting.
O firma de gazduire web iti ofera spatiu, ustensile dar si suport tehnic, toate necesare in crearea viitorului tau site dar si a email-urilor alocate respectivului domeniu. (tu@domeniultau.ro).
Aici se intampla toata actiunea. Sfatul meu este sa citesti cu atentie pagina de prezentare a fiecarei firme ce pune la dispozitie aceste servicii pentru a afla care este cea mai buna optiune de hosting pentru site-ul tau.
Dupa ce ai citit diferitele optiuni – spatiul pe care il pune la dispozitie, numarul de baze de date (in cazul in care doresti sa realizezi un site mai complex), tipul de servicii de care dispui – php, mysql etc., limita de trafic … DAR SI SUMA PE CARE TREBUIE SA O ACHITI LUNAR, poti spune ca stii ce alegere sa faci. Pe baza comparatiei facuta intre aceste servicii, poti opta pentru tipul de gazduire necesara viitorului tau website.
Acesta iti va arata o privire de ansamblu asupra optiunilor de baza si sper sa fie iti fie util pentru ca tu sa reusesti sa iei o decizie in privirea gazduirii web.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu