Translate

luni, 21 ianuarie 2013

Cum sa castig bani pe net?

5 Metode Pentru a Castiga Bani Pe Internet

Sunt mai multe cai pentru a castiga bani online. Sper ca dupa ce ai citit acest artiocol vei alege metoda cea mai buna.

Ai nevoie de BANI foarte repede?

Inainte de a incepe sa citest articolul, priveste clipul video de mai jos pentru a vedea care este mentalitatea corecta pentru inceperea acestei etape.
Prea multa lumea acceseaza acest site pentru a gasi o cale “rapida” si “usoara” de a castiga bani. Acest lucru nu este posibil.

1. Devino Membru

Aceasta este singura metoda prin care eu am facut bani pe internet si mi s-a parut si cea mai buna (pentru acel moment). Ca membru al unei campanii de publicitate (cum are sau avea emag) trebuie sa postezi pe site-ul tau reclame ale campaniei respective. Daca unii vizitatori ai site-ului dau click pe respectiva reclama, intra in respecul site si cumpara un produs, tu vei castiga un comision.
Tu esti “intermediarul” din respectiva vanzare si nu trebuie sa negociezi cu cumparatorul sau sa faci cine stie ce cec-uri de plata sau ale lucruri. Compania respectiva iti va pune la dispozitie un panou de administrare si control. Acolo vei gasi toate vanzarile efectuate si toti banii castigati.
Mai poti castiga bani si prin programul Google Adsense sau prin postarea altor bannere sau reclame ale altor site-uri. Posibilitatile sunt nelimitate. Mii de persoane castiga bani prin astfel de programe.

2. Vindeti Propriile Produse

Aceasta este cea mai folosita metoda de a castiga bani pe internet. Toata lumea se gandeste sa o adopte pentru un venit sigur si pe termen lung.
Pot spune ca este cea mai buna metoda atat timp cat vindeti propriul produs si va coordonati singur incasarile.
Oricum, aceasta metoda iti poate da si batai de cap. De exemplu tu trebuie sa COORDONEZI TOT. Vanzarea propriilor produse implica strategii de marketing, servici-ul cu clientii, colectarea ordinelor de plata si implicit a platilor efectuate, etc.
Pe de alta parte, trebuie sa ai firma.
Vanzarea propriilor produse iti poate da mari batai de cap daca esti nou in domeniul marketing-ului. Daca reusesti sa pui pe picioare aceasta idee, poti deveni posesorul unui venit sigur, care este pe termen lung.

3. Vindeti Propriile Produse (in format electronic)

Un produs in format electronic este un produs digital care poate fi descarcat si transferat foarte usor prin intermediul Internet-ului.
Foarte multe persoane vand produse in format electronic datorita usurintei cu care acestea pot fi gestionate.
Clientii pot sa descarce cu usurinta produsul dupa ce au efectuat plata acestuia, fie pot sa il primeasca in email.
Cartile electronice sunt cele mai vandute produse prin aceasta metoda. Majoritatea acestora sunt create cu un program pus la dispozitie de Adobe (PDF) si postate pe internet foarte usor.

4. Porneste o licitatie pe Okazii

Esti in posesia multor produse pe care nu le mai folosesti? Daca da, le poti vinde pe internet prin intermediul site-urilor de licitatii online. Foarte multe persoane castiga bani frumosi prin vanzarea produselor pe site-uri de licitatii online.
Daca doresti sa utilizezi aceasta metoda, nu ai nevoie de niciun site. Tu esti membru pe site-ul de licitatii si iti postezi singur produsele pe respectivul site. Celelalte operatiuni sunt realizate de personalul site-ului de licitatii.
Nu sunt un expert in aceasta metoda de a castiga bani pe internet, dar pot sa va spun ca nu este deloc dificil.

5. Vinde Un Serviciu

Esti programator? Esti consultant? Esti scriitor? Poti presta anumite tipuri de servicii? Daca da, iti poti vinde serviciile prin intermediul site-urilor de anunturi pentru prestari servicii.

Ai nevoie de mai multe idei?

Aceasta este o lista foarte mica de idei cum ai putea castiga bani pe internet. Poti face mult mai multe lucruri insa ideile descrise mai sus sunt cele mai comune.

Esti pregatit sa iti faci propriul site?

Invata Cum Sa Iti Inregistrezi Propriul Domeniu – primul pas in crearea unui site.

Un comentariu:

  1. O metoda revolutionara de facut bani (nu pe net si imi cer scuze admin ului daca deranjez cu acest comentariu :D )...incepe la 1 iulie. Este vroba de mesaje, oferte promotionale prin SMS. Te inscrii pe site, completezi un mic formular pentru ca in functie de preferintele tale ( de unde iti faci cumparaturi, telefoanele preferate, masina pe care o detii plus multe altele) primesti ofertele pe telefon si esti platit pentru asta. Insa nu te poti baza doar pe banii pe care ii primesti pentru mesajele tale. Spun asta pentru ca e un sistem MLM pe 5 nivele. Cu putina ambitie iti poti asigura un venit substantial in fiecare luna, care la un moment dat va fi pe pilot automat...nu e chair atat de simplu pe cat suna totusi...Pentru mai multe detalii accesati www.jig.ro

    RăspundețiȘtergere