Translate

duminică, 9 noiembrie 2014

Cum ne facem un site de anunturi gratuite

Cum ne facem un site de anunturi gratuite


Salut astazi va prezint un mod usor de a face un site de anunturi, de vanzari sau cumparare de produse. Vom face ceva simplu, usor si gratuit cu un scrip open source oferit de cei de la Osclass care este foarte usor de folosit si de instalat .Trebuie sa descarcam scriptul de la acest link pe care va trebui sa-l urcam cu ajutorul unui client de ftp in dosarul public_html, eu folosesc FileZilla deoarece mi se pare ca lucreaza cel mai bine la upload.
Datele pentru logare cu ajutorul clientului ftp in radacina site-lui le gasiti in panoul de administrator pe pagina providerului de hosting, va trebui sa introduceti hostul urmat de user si parola, iar la port puneti 21. Dupa ce ati bagat datele va conectati si veti ajunge in dosarul public_html unde veti pune dosarele aflate in arhiva descarcata de pe Osclass.org. Inainte de a incepe instalarea scriptului va trebui sa facem o baza de date pentru site-ul nostru. Si facem asta din panoul de administrator unde vom introduce numele, userul si parola bazei de date. Mai departe trecem la instalarea scriptului pe care o facem la adresa site-ului nostru .
Instalarea este una simpla in care nu veti intampina probleme, trebuie doar sa urmati pasi pana la final, iar dupa ce ati terminat instalarea urmeaza doar sa mai faceti modificarile care credeti voi ca sunt necesare pentru un aspect cat mai placut al site-ului.
Aspectul acestui script il putem modifica cu ajutorul unor teme care sunt disponibile in market, dar inca nu exista o tema oficiala a Romaniei insa cineva a modificat tema Spaniei si a introdus harta Romaniei in aceasta tema pe care o puteti descarca la acest link :Descarca harta Romaniei
Tot ce ramane este sa va bucurati de noul site de anunturi .


site gratuit de anunturi,platforma site anunturi gratuite,anunturi,gratuite ,site anunturi gratis,creare site anunturi

SURSA calinbehtuk.blogspot.ro

2 comentarii:

  1. This is extremely helpful info!! Very good work. Everything is very interesting to learn and easy to understood. Thank you for giving information.

    http://word-cookies-answers.com

    RăspundețiȘtergere
  2. I realize that nothing is fair but I'm still trying. I just want to do my best and what is possible
    povaup

    RăspundețiȘtergere